Inicia sessió

Discongel

nosaltres

Qui som

Discongel va néixer el 1985 amb l'objectiu de ser un referent a les comarques d'Osona i Ripollès en la distribució de productes congelats. Amb la marca Helados MIKO com a principal abanderat, vam començar la nostra activitat que s'ha allargat fins al dia d'avui.

Tots aquests anys d'experiència ens avalen per continuar amb la mateixa passió del primer dia amb l'objectiu de servir productes de primera qualitat amb el millor servei i professionalitat.

Som una empresa familiar que vetlla pels seus treballadors, que busca l'excel·lència i satisfacció dels nostres clients i té un tracte proper, transparent i honest amb els seus proveïdors.

Comptem amb un equip humà degudament preparat per oferir el millor assessorament als clients i el millor servei, tant en la part comercial, administrativa i de repartiment.

Treballem amb proveïdors de referència i som socis fundadors del grup Anedilco, associació de distribuïdors que garanteix la qualitat de tots els productes que oferim.

Ens adaptem a les necessitats de cada client, analitzant les seves demandes i oferint solucions a mida.

El nostre àmbit d'actuació és Catalunya central i el Ripollès.

Valors

QUALITAT

Busquem els millors productes amb la màxima qualitat per satisfer les teves necessitats.

SERVEI

Ens exigim dia a dia en donar el millor servei en tots els departaments de l’ empresa.

PROXIMITAT

La importància de sempre estar al costat del client oferint les millors solucions culinàries del mercat i resolent dubtes o problemes que puguin sorgir.

group_work Consentimiento de cookies